Wednesday, February 2, 2011

3K,,thanx for the experience :)

Kem Kepimpinan KOSASS,,
its over today,,
alhamdulillah sumer selamat n ok,,
even camp site kmi dkat Melaka,,tp syukor x kene banjir,,
cume hujan non stop,,
n agak mental di situh,,
yelah sampai2 da hujan,,
then ade solo drop kt dlam hutan,,
wahh,,ujan,,gelap,,n sorg2!!!
my worst night mare just came true,,
n i survived!!!yeahhh!!!
mmg sejuk baek punye malam tuh,,
sorg2 even still napak my group member kt depan tuh,,
still rase lonely,,
zikir,,ayat2 quran x putus lah aku kumat kamitkan,,
pling best ade abg faisi perli kami,,
"yelah at least lebih siket pahala korg berzikit mlam ney"
haha,,sah cuak camtuh baru nk berzikir en??mmg tipikal manusia,,
aku pown jgak,,bile perlu baru nk ingat,,
satu lg modul yg aku rase mencabar bile faisi suro kami balek ke base gune sbatang lilin,,
again,,when it gelap,,im done!!!
huwaaaa,,,tp naseb baek lah ade kawan2 group SEPAT sy tuh :)
syg ahh anda2!!!!
kem ini sngt memupuk semangt setia kawan,,
semangat kerjasama,,
bg aku,,pemimpin bukan seorg yg hanya berkeyakinan tinggi,,yg pandai berbicara kata,,
tp seorng pemimpin adalah org yg punya semangat setia kawan yg utuh,,
sbb tanpa support kawan2,,keluarga,,seseorg itu x mungkin dpat menjadi pemimpin,,
honestly,,
kalau dulu aku sayang KOSASS,,
tp sekarang aku cinta KOSASS,,
x tipu,,
sekarang aku paham kenapa senior2 aku dulu sanggup nages,,sanggup berdebat hebat kalu ade sape2 nk jatuhkan name kolej kami,,
sekarang aku paham macam mane rase semangat tuh,,
semangat kekeluargaan itu,,
"engkau kolejku dan juga rumah ku"
dan sekarang aku setuju dgan lirik lagu permataku KOSASS ney,,
rumah kedua disamping kawan2 yg ibarat adik beradik ini :)
thanx 3K,,thanx senior,,n tahnx kawan2 :)
ouh yup,,
kami ade seekor ikan sepat yg bername AWOK,,
huwaa!!!syg dye :)
awok adalah salah satu kenapa aku makin bersemangat nk survive camp ney,,
thanx awok sbb support group kami,,
syg awok!!!
ouh,,n my heart x survive!!!damn enn!!!
nta lah,,bile seorg lelaki itu menunjukkan sifat kepimpinan dye,,
dye semakin attractive lak di mata n hati ini,,
siap jeles lah tgok adik2 junior tuh menempek kt dye,,
haih,,naseb ahh adek2 enn,,
n bile dye pkai bju no. 6 tuh,,omg!!!!
ensem kowt!!! XD suke suke suke!!!
hari kedua camp bru kteorg berteguran,,
humm,,n selalu lah aku perasan yg dye curik2 tgok kt aku,,
padahal aku yg curik tgok dye,,
haih,,
x pew lah,,maybe lepas ney jarang napak n jumpe dye,,
maybe i'll be okay :)
insyaallah,,
aku pegang yg kalu mmg dye bukan untuk aku,,
dan dye bukan milik aku,,
aku terima itu sudah :)
okee people,,
nk smbung tido,,
penat taw,,x cukup tido,,
jd post ict n teknikal mmg lah mencabar,,
haha,,
nyte,,ttyl,,
fullstop.

p.s. humm,,belum sempat nak mitak maaf kat abg faisi yg merajuk dgan post aku,,haih,,sume salah aku kot!!!tp salah faham je,,bile ek nk mitak maaf lak??lambt da ke eyh??huwaaa!!!!

4 comments:

nazalya said...

hehe.. bila ea lala?? nk minx maaf personally or bg msg kt fb ea??

lalalialia said...

msg kat hp nak??
aku ade number dye,,aku text dye lah nak??

noorfarahana87 said...

aku pon dah sayang n chenta kosass,,kalau dulu tujuan aku pindah kosass sebab palapes,,tp sumer tu dah berubah,,wah,,oh kosass kau kebanggaanku

lalalialia said...

kak chan!!!ko da dew blog???gilak ahh :) welcome to da club,,yup,,once KOSASS forever KOSASS