Monday, May 2, 2011

post untuk atok telur

si atok telur : never say never,,never say never,,,heyyyyyyyyyyy,,never say never,,
aku : ish,,u boley senyap x,,i nk dgar lgu i ouh,,bising,,dah ahh x sedap!!!
si atok telur : ooooooooooo,,never say never,,never say never (lg kuat non stop!!!)
aku : sengal,,bising!!!haha,,bongok,,
si atok telur : nyanyi lagu lain ahh,,haaa,,jar of heart,,u nk dgar i rosakkn lgu ney lak??
aku : x payah pon boleh,,
si atok telur : okee i nyanyi,,
aku : i ckap x payah boley x??
si atok telur : who do you think you are~~ are~~
aku : hadoii *LMAO*
si atok telur : ko ingat ko sape,,jalan2 macm tuh,,oooooo,,,ko ingt ko sape???
aku : hahahaha,,tlg lah you,,haha,,stop u stop!!!hahaha *ROFL*

hahaha,,
ngek,,
setiap kali on the fon or on skype mcm tuh lah,,
x ckap ape pon,,aku wat keje aku smbil dgar die nyanyi cam hape,,
x pon dgar dye bebel,,non stop!!!
haha,,sumpah ngek,,
well at least he made me smile,,
thanx lah telur,,
untung lah kan i ade kawan ngek cam u,,
hahaha,,untung lah,,
"patut lah i text u x reply,,dah ade laki laen kan"
haha,,bongek,,u tuh dah ade awek apahal??
"i text pown x reply,,dah ahh tacing ahh ngan u"
haha XD
kalau stress,,serious aku akan col or text si telur ney,,
x payah cite problem,,
dgar dye membebel,,n mengarot da cukup wat aku lupe stress tuh,,
haha,,untunglah,,
fullstop.

p.s. MTT haha XD

4 comments:

Azi Huhu said...

siapakah dia kak lia ?

lalalialia said...

si kecik sibok,,haha,,bestie je,,seronok untk buat ilang stres,,haha XD

Azi Huhu said...

yang awak cita tu eyh ?

lalalialia said...

oppss,,x lah,,haha,,bukan2,,