Tuesday, June 14, 2011

ouh Jai :')




wa betul2 sudah jatuh hati sama lu lah Jai,,
hadoiii lah!!!
sejak ari ahad tuh,,x dpat lupekan mamat Jai ney,,
ternampak2 kekacakan plus kenakalan dye lg,,
lu betul2 power lah Jai,,
angau syeh!!!
hahaha,,adoii,,
Jai ney watak yg dibawak oleh Adi Putra dlam KL Gangster,,
sumpah lah abg Adi Putra kite ney mantap berlakon,,
berkesan smpai sekarang hah aura si Jai tuh terkena kat aku,,
tensen gile sbb batak sngt smpai cmney,,haha,,
Jai ney mmg stylo,,
geget rokok tp x bakar,,mmg witty abes lah,,
nak belasah org ludah rokok yg x bakar tuh,,
dah abes blasah org,,geget rokok baru,,
haha,,sumpah membazir rokok!!!
he walk like a boss,,act like he's the boss even he's actually not the boss,,
haha,,what an attitude enn,,
antara tag line Jai yg popular " serram nihhh"
haha sumpah comel time dye ckap tag line ney,,
lg satu "memey la" damn cute gile!!! witty habes!!!
then satu lg,,ayat paling gangster dye n popular "abg tak abg,sape kacau,pecahh!!!"
ney dye ckap time Malek aka abg Jai nak rempuh gang Shark,,
dye blasah org pun cara,,dush dush dush zuppp!!! done!!!
aku paling suke tumbukan tiga berangkai dye tuh,,then finish dgan one nice punch,,and you're done,,
gosh mmg sexy abes lah,,grrrrr
Jai ouh Jai,,seryes da batak si Jai ney,,
kan besh if ade KL Gangster the series,,haha,,ley lah layan Jai every week smpai muntah!!!
skunk ney if rindu Jai,,tgok lah preview kat post bwah ney smpai lumat butang play kt youtube tuh,,
mmg salute lah Adi Putra,,mmg mantap lah,,
and tadi sbb rindu sngt kat Jai -.-" jd layan lah drama kt prima,,Suria di Cordoba,,
ade Adi Putra :) tp rmbut dia pendek,,x gangster sngt,,tp still macho lah,,tp x secomel Jai :(
okee lah people,,nak usha Jai lg kt preview KL Gangster,,
serius dah batak sngt2 da ney,,hadoii lah,,
ttyl people,,
g tgok KL Gangster k,,n kim salam kat my Jai -.-"
fullstop.


p.s. excited gile smpai bgtawu sumer org pasal Jai ney,,gile betul aku ney -.-"

6 comments:

faizdz said...

KL gangster! nak tngok jugak! best ea??

lalalialia said...

best sangat sangat :)

Hazlin Lalala said...

try tgk die blakon HAQ... perghh.. dasyat cite melayu skrg.. hahaha

faizdz said...

waaaa. nak kena cari download ni. hohoho. adi putra tu nampak hot pulak dalam crita ni. hehehe. sblm ni tak prasan pulak dia hot. huhuhu

lalalialia said...

Haq best ke lin,,x tgok pun,,
tu lah,,before tgok KL Gangster ney mmg x penah amek tawu lgsung psal Adi Putra ney,,tp lepas tgok dye jd Jai,,sumpah terus angau,,dah gile Jai da ney,,grrrr,,haha

rinzjelyta said...

Jatuh cinta dgn Jai