Wednesday, June 22, 2011

perihal adek2 di tempat kerja kuh -.-"

hello people,,
sbenarnye nak update psal my adi putra reply me kat twitter,,
tp x ley nak upload gmbr lak,,damn lah haih,,
okee lah,,
nak share story psal adek2 sekolah menengah ney,,
haih nakal2,,
tingat time sekolah dulu,,haha
haaa,,ney antara dialog aku ngan adek2 itu,,

adek 1 : kak yuna lah kak yuna (sbb ari tuh penah pkai shawl,,pdahal pkai style hana tajima,,yuna jugak dpat name -.-")

aku : . . . . (malas lyan sbb da dr ari isnin dok pngil aku kak yuna)

adek 2 : akak tuh da marah da weyh,,

adek 1 : (dtg depan aku) kak,,knape da x pakai shawl cam ari tuh,,lawa lah :)

aku : . . . . (mlas lg nak lyan,,tp control senyum sbb adek ney puji aku tuh!!haha)

adek 2 : shawl x basuh lg,,kan akak kan,,hehe

aku : . . . . 

adek 1 : (bisik kat adek 2,,padahal aku ley dgar,,da depan aku pulak) x kan dye marah betul kot? aku puji kot bukan kutuk,,

aku : (haha,,tawu takut!!!) haa,,nak ape?? nak beli ape??

adek 1 : haaaaaaa!!! cakap pun!!! :)))) x nak beli ape pun,,saje nak dgar akak cakap,,nak akak respon je :) bye kak,,esok kteorg dtg lg,, :)

cesss!!!! bajet nak beli air ke hape,,sia2 je aku memaniskan muke layan dorg,,haihh,,
lagi2 time rehat,,mak aii,,penat gile,,
"kak nak air apple"
dah amek air apple,, "eyh,,nak air blackcurrant lah"
adoiii lah haiii,, 
bukan penat ape pun kerja aku ney,,
just penat lyan kerenah budak2 ney,,
hahaha,,bru aku tawu betapa annoying nye org yg cm dah abes sekolah rase terhadap dak2 sekolah ney,,haha,,tp comel,,x ape lah,,
n naseb lah the girls ney baek2,,sweet2,,muke sume comel2 je,,jeles je tgok keremajaan dorg,,
ouh,,ade satu lg,,
rmai ckap aku muke cm lepas spm,,wahh mude gitu kan!!!haha XD
bangga lah siket sbb umur 21 tuh agak menyedihkan,,haha
dah 21 kan,,dah boleh mengundi,,dah boley buat keputusan sendiri lah konon2,,
haaa,,,okee lah,,nk download RM,,rindu sudah,,
okee people,, ttyl 
fullstop. :)

p.s. ade dua org adek ney,,kacak lah haih,,nape lah dulu skolah aku x dew budak2 kacak cm dorg ney,,even kt UPM pun x dew -.-" haihh,,

4 comments:

faizdz said...

comel gila budak2 skola tu! okayy, dh rindu my school life dah. haihhh. no wonder people said school life is the best part. life yang without masalah.

lalalialia said...

mmg pown,,highschool life is the best ever!!! bestie pown sume dr highschool skunk,,syg gile,,rindu gile :')

Azi Huhu said...

comellll, nak balik sekolah usha anak2 ikan ;(

lalalialia said...

jom!!! dah lah dak2 skolah nowadays kacak2 taw,,unfair kan??haha