Friday, September 2, 2011

its RAYA people~


Assalamualaikum,,
:)
Selamat Hari Raya dan juga Selamat Hari Kemerdekaan dear Malaysia,,
so yeahh,,raya was ok,,
the first raya was,,yeah yeah,,yeahh ok lah ok lah,,
and the best part was,,this raya,,i da bg duet raya kat some of the selected kiddo,,hehe
yelah,,rezeki jd kakak koop kat SMAKL kan,,
ade lah siket2 so exsitod maka bg lah doposen sorg kt budak2 yg my mum jage,,hehe
and 1st raya didatangi my cyg icha yg sngt omey!!!
she wore her first ever baju raya,,damn comel sngt,,
so geram,,her parents are one lucky parents :) i love icha :')
so yeah talk no more,,see da picca okee,,


so yeah i wore satin,,and it doesn't suit me,,it look stupid eyh,, -.-" i know



i love them fullstop.




yeahh this is my icha syg,,comel like melampaw,,love her love her!!!





her mata bulat is a feature that im jealous of haha



haha,,icha mmg x ley duk diam,,geram betul,,comel sngt lah!!!



and yup,,all three of us wore jubah on the 1st day of raya,,
hehe,,arab kan kan??
and yeah,,the second day of raya was plain!!!
naseb baek mama buat kuah kacang n kuah lodeh,,
bermakna jugak raya aku!!!haha
and tadi,,one big family from mak long's side dtg,,
gile penuh rumah,,dah mcam buat open house,,
abes licin rendang tok mama aku,,haha alhamdulillah,,
okee la people,,
ttyl,,
fullstop.


p.s. ouh i miss my gang z,, :') cepat lah dpt beraya dgan dorg kan !!!

3 comments:

faizdz said...

Selamat Hari Raya lia!
Maaf Zahir Batin :D
sorry for everything kalau ada tersalah pape. eventhough, kita tak penah pun sembang2 kan. just thru FB and blogger je kan. hehe. but then, mana tau kot2 kta ada buat salah ke. sorry ea. didnt mean to.

Enjoy your raya!

p/s personally, i think that shawl and that style suits you a lot! dari aritu lagi duk jeles tgk kmu pakai style cmtu. nak pakai jugakk! hehe. kta buat tak jadiiii pun. nampak so serabut bila kta pakai. haishh. tak semua orang boleh pakai shawl camtu tau.

lalalialia said...

selamat hari raya faiz :)
yeahh same here,,maaf zahir batin
if ade terkasar ke terkutuk ke,,
you enjoy ur raya too yeah,,
and hehe,,thanx babe :)
that's a good thing on having a tambam cheek,,hahaha

Azi Huhu said...

naisss :) tak sabar nak tgk berapa duit raya kita dapat dari awak ^^